Real-time samenwerking voor volume huizenbouwers

  • Werf-naar-kantoor communicatie in realtime
  • Moeiteloze samenwerking tussen teams
  • Volledig projectoverzichten met gedetailleerde inzichten

Vraag een demo aan

Het zijn bedrijven zoals GenieBelt die een verse aanpak bieden voor datamijnen zodat we efficiënter kunnen bouwen en altijd op tijd en binnen budget kunnen opleveren.
Matt Ghinn MCIOBProjectdirecteur, VolkerFitzpatrick, United Kingdom

Vertrouwd door leidende volume huizenbouwers

GenieBelt is een eenvoudig te gebruiken bouwsoftware die een gigantische positieve impact heeft op de efficiëntie, samenwerking en communicatie tussen teams, en u een compleet overzicht geeft van uw huizenbouwen projecten.

GenieBelt is de eerste applicatie die ons team erg nuttig vindt voor hun werk, het traceren van hun projecten en het realtime bijhouden van notities. In slechts enkele kliks hebben ze hun hele team geüpdatet!
Timothy CocaroDirecteur, Rescon Builders

Voor Executives en besluitvormers

Vindt u het moeilijk om de voortgang te volgen van meerdere bouwprojecten tegelijkertijd?

Met GenieBelt krijgt u complete overzichten van enkele en meerdere projecten in realtime, zodat u uw aandacht kan richten waar het nodig is.

Heeft u een gebrek aan overzicht van relevante projectdata?

Complexe data wordt eenvoudig gepresenteerd en op maat gemaakte dashboard geven managers de mogelijkheid om snel informatie te bezichtigen met verzamelde data van meerdere projecten en systemen.

Voor Projectmanagers

Vindt u het moeilijk om de einddatum van uw projecten in te schatten?

GenieBelt geeft u een inzicht tot het projectschema zodat u realistische tijdlijnen kan opzetten voor taken of takengroepen van project tot project.

Heeft u een gebrek aan een archief van projectvoortgang?

Een volledig audit trail biedt volledige documentatie van uitgevoerde taken en activiteiten. Dit is een enkel, live platform dat u de projectvoortgang, -vertragingen en -problemen live weergeeft.

Voor bouwteams

Werkt u met ouderwetse informatie?

Met GenieBelt, is up projectschema altijd up to date, waardoor u nooit meer werkt met ouderwetse informatie. Onderaannemers worden automatisch genotificeerd van enige veranderingen zodat zij niet meer tevergeefs naar de werf rijden.

Vindt u het moeizaam om rechtstreeks van de werf te rapporteren?

GenieBelt geeft u een eenvoudige, gebruiksvriendelijke mobiele applicatie die uw werknemers hun activiteit voortgang laat rapporteren in realtime, rechtstreeks van de werf en het audit trail documenteert alle acties die worden ondernomen door het team.

Importeer uw favoriete schema tools en ga snel van start

Powerproject

Vindt u het moeilijk om uw middelengebruik te optimaliseren?

GenieBelt geeft u een overzicht van uw toegewezen middelen doorheen uw projecten en teams zodat u uw middelengebruik kan optimaliseren. Spot eenvoudig wanneer een middel toegewezen is aan twee activiteiten tegelijk of niet optimaal gebruikt wordt.

Nu kan u uw projectactiviteiten plannen volgens de beschikbaarheid van de gegeven middelen.

Hoe leidende volume huizenbouwers voordelen van GenieBelt

“Door de aannemers te connecteren tot één community, zoals we gedaan hebben met GenieBelt, notificeren ze elkaar met “JA, ik ben klaar” of “Ik ben nog NIET klaar”, zodat ik niet naar de werf moet rijden en geen tijd hoef te verspillen.”

Morten Chrone – Dep. Group CEO – HusCompagniet

“GenieBelt heeft ons de mogelijkheid gegeven om allemaal geconnecteerd te zijn, en we weten allemaal wat er gaande is, we kunnen eenvoudig problemen escaleren, we kunnen eenvoudig problemen oplossen en we kunnen onmiddellijk onze inkopen doen.

Raul A. Hemandez Sosa – VP Business Development – Grupo Provivienda

Het is tijd om realtime samenwerking naar uw projecten te brengen

Menu